Autoreiniging

Auto reiniging

Omdat met de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto vaak veel geld gemoeid is, wilt u graag zo lang mogelijk profijt hebben van uw voertuig. Dit heeft alles te maken met goed onderhoud. Niet alleen wat betreft het technische gedeelte, maar ook wat betreft de carrosserie. Regelmatig een zorgvuldige poetsbeurt is zeker geen overbodige luxe. Als u echt lang van een glanzende auto wilt kunnen genieten en graag goed voor de dag wilt komen, laat u auto dan eens goed onder handen nemen door Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. Met vakkundig personeel, professioneel apparatuur en kwalitatieve cleaningsproducten zorgt Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. ervoor dat u uw auto weer als nieuw terug krijgt.

De behandeling

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE De auto wordt gewassen, al het vuil en aanslag op de lak wordt verwijderd. Door toepassing van zeer verfijnd poetsmiddel wordt de originele kleur weer naar boven gehaald. De vernieuwde oppervlakte wordt glad gepolijst zodat een nieuwe waxlaag kan worden aangebracht. Alle kunststof delen en de banden worden weer op kleur gebracht en de velgen worden speciaal gereinigd. Het motorcompartiment wordt ontvet en behandeld met een glans- en vocht werend middel. Om weer schoon en hygiënisch de weg op te kunnen, reinigen wij op uw verzoek ook het complete interieur. De vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd door middel van shampoorellen. Ook lederen bekleding krijgt bij ons speciale aandacht. Eerst wordt het gereinigd waarna het in de leerprotectie wordt gezet. Hierdoor wordt de originele kleur weer terug gehaald, het beschermd en het voorkomt uitdrogen. De kofferbak wordt opgeknapt, kunststofdelen worden weer op kleur gebracht en de ruiten worden gereinigd.

Lakverzegeling WaxGuard

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE Met de veranderende klimaatomstandigheden die in Nederland heersen heeft de lak van uw auto ook behoorlijk wat te verduren. Wanneer strooizout, zure regen, UV-straling en straatvuil door de bovenste laag heen dringen, verdwijnt de glans en worden de daaronder liggende lagen aangetast die over het algemeen niet zo sterk zijn. Om glansverlies tegen te gaan, heeft Cartec een uniek product ontwikkeld genaamd WaxGuard. Deze wax vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de lak aanzienlijk wordt verlengd. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij het spiegelgladde effect. Op deze duurzame lakverzegeling krijgt u zelfs 1,5 jaar garantie. WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door die verbinding ontstaat er een homogene beschermlaag op de lak. Doordat deze laag een 'open' karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen ging nog nooit zo makkelijk.

Behandelingen en prijzen

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW. Voor bedrijfsbussen, MPV's, terreinwagens en voor voertuigen die extreem vervuild zijn, wordt een extra toeslag in rekening gebracht die tevoren wordt vastgesteld.

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE