Diagnose en Storingen

Modernste apparatuur voor onderhoud aan uw BMW of Mini

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE BMW specialist Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. hanteert het apparaat Autologic voor het diagnose stellen bij storingen van BMW's en Mini's. Ook de allernieuwste BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, M, X en Z series, waarin sommige gevallen wel meer dan 50 computers zijn verwerkt, kunnen met dit apparaat accuraat worden nagekeken en geupdate. Het is een uniek apparaat, dat instaat is hetzelfde te doen als de BMW dealer. Het grote voordeel bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. is dat wij per onderdeel de computer(s) kunnen updaten terwijl de officiele BMW-dealer vaak de complete auto moet updaten waardoor de auto soms wel 24 uur aan de computer aangesloten moet worden. Dat kost niet alleen tijd maar brengt ook extra kosten met zich mee. Wij kunnen alleen die computer(s) herstellen die dat nodig heeft. Op dat gebied zijn we de dealer net een stapje voor.

Up-to-date

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE Sinds 2004 werk het autobedrijf met het apparaat Autologic. Hiervoor worden regelmatig cursussen gevolgd bij de fabrikant om ervoor te zorgen dat we helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Vanaf 2012 is de nieuwste versie tester aangeschaft, zodat ook voor de laatste nieuwe BMW en MINI modellen alle software beschikbaar is. De Autologic is het meest uitgebreide diagnosesysteem voor de BMW en biedt veel mogelijkheden. Alle regelunits kunnen vervangen en gecodeerd worden. Met de Autologic worden real-time data, grafische waarden, componenten activeren en foutcodes afgelezen en gereset. Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. hanteert het apparaat Autologic voor het diagnose stellen bij storingen van BMW's en Mini's.

BOSCH-KTS

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE Daarnaast gebruiken we een soort gelijk apparaat van het merk BOSCH, dit om alle andere merken dan BMW of MINI uit te kunnen lezen in verband met storingen of andere elctronische problemen. Hiermee kunnen ook nieuwe onderdelen worden ingeregeld en realtime data worden uitgelezen. Deze apparatuur is ook voorzien van de nieuwste software waardoor we bijna alle merken kunnen onderzoeken bij electronische problemen.