Autobedrijf Bruinisse

Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. mag zich de BMW-specialist van Goeree-Overflakkee, Schouwen en Tholen noemen. Passie voor het vak , mee groeien met de markt en inspelen op de ontwikkelingen is hoe
Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. is uitgegroeid van een eenmanszaak met een kleine klantenkring tot een autobedrijf van het huidige formaat.

In totaal hebben we 50 á 60 auto’s op voorraad waarvan het grootste deel wordt gevormd door BMW’s. Wekelijks wordt onze voorraad aangevuld met nieuwe occasions die vervolgens zo snel mogelijk op internet gepubliceerd worden. U bent dus altijd verzekerd van een actuele occasionsaanbod op onze website. Indien u geïnteresseerd bent in een model, dat niet tussen ons aanbod staat, dan bieden we de mogelijkheid om de door u gewenste auto te zoeken in onze brede en betrouwbare kennissenkring.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, ook deze service verlenen wij om met u de juiste auto te bestellen bij een van onze vaste leveranciers.

Kom gerust eens kijken in onze ruime showroom in Oude-Tonge, laat u informeren door onze medewerkers of maak een vrijblijvende proefrit in een van onze occasions, de koffie staat klaar.

Het team van Autobedrijf S.B. Admiraal en Zn. uw BMW-Specialist helpen u graag mobiel te blijven.HISTORIE

OudelandsedijkIn 1981 is een liefhebberij in een schuur aan de Oudelandsedijk te Nieuwe Tonge uitgegroeid naar een eenmanszaak onder de naam Garage Admiraal met een kleine klantenkring. In de 15 jaar dat we daar werkzaam waren is onze klantenkring zo gegroeid dat we hen daar niet meer voldoende van dienst konden zijn. Zodoende is besloten om naar een groter bedrijfspand uit te kijken.

In 1997 verhuisden we naar een pand aan de Tramweg in Oude Tonge. Een van oorsprong tweehonderd vierkante meter metend pand dat na enige tijd uitgebreid werd met een gelijke oppervlakte. Hier is later nog eens duizend vierkante meter buitenterrein aan toegevoegd. Al na een paar jaar bleek dat ook dit pand te klein werd om onze occasions te kunnen plaatsen.

Tramweg 5a

Op een woensdagmorgen 31 oktober 2001 was het de eer aan opa D.C. Admiraal om de eerste paal de grond in te slaan op onze nieuwe locatie. In 2002 is onze droom uitgekomen in de vorm van een geheel nieuw bedrijfspand aan de Boezemweg 17 te Oude-Tonge.

Op zaterdag 13 april gingen we op onze nieuwe locatie van start. Garage Admiraal veranderde daarmee in Autobedrijf
S. B. Admiraal & Zn. 
De werkplaats beslaat 300 vierkante meter waarin vier bruggen staan. Ook de modernste diagnoseapparatuur voor alle merken zijn aanwezig om u optimaal van dienst te kunnen zijn. De inpandige showroom, die vanaf de hoofdweg al te zien is, beslaat 200 vierkante meter en is rondom van glas en mooi verlicht zodat u ook 's avonds onze top occasions prima kunt bekijken. Ook op onze vijftienhonderd vierkante meter buitenterrein staat een groot assortiment met diverse merken auto's te koop.

Boezemweg 17Nu, in 2014 is de werkplaats met ruim 150 vierkante meter uitgebreid omdat de drukte in de loop der tijd erg is toegenomen. Een mooie ontwikkeling, zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. Dit is uitgevoerd door Bijkerk B.V. uit Burgh-Haamstede. 

 

HOME