Diensten

Autobedrijf S.B. Admiraal en Zn. biedt u een breed aanbod van diensten. Zo kunt u voor de volgende zaken bij ons terecht: Aanschaf van een nieuwe auto, onderhoud en APK, Aircoservice, Schade reparatie, Glasservice, Alarm systemen, Accessoires, Banden en Velgen, het proffessioneel reinigen van uw voertuig, Voertuig diagnose en storingen en alle overige zaken die met uw auto of bedrijfswagen te maken hebben. Hieronder kunt u verder uitgebreid lezen wat dit allemaal inhoud.

Airco Service
Een airco is bijna niet meer weg te denken in onze auto. Vooral in de zomer met
de zon op de ramen kan de binnentemperatuur in de auto hoog oplopen.
Op deze manier lukt het niemand om het hoofd koel te houden.
Maar wanneer u in het bezit bent van een airco-installatie kunt u veilig en geconcentreerd de weg op. Ook in het najaar en de winter bewijst de
airco zijn nut door razendsnel uw beslagen ramen te ontwasemen.
Een airco is echter niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% aan koudemiddel. Dit middel zorgt naast koeling ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering tijdens een maximale prestatie in de warme maanden, kan het zijn dat de compressor te heet wordt en daardoor vastloopt. Dit heeft als gevolg dat de aandrijfsnaren breken, waardoor op dat moment de stuurbekrachtiging, de waterpomp en de dynamo wegvalt. Kortom: U staat stil.
Bovenstaande problemen ontstaan meestal bij auto's die ouder zijn dan 3 jaar. Daarom raden wij u aan om ieder jaar uw airco te laten controleren. Hierdoor bespaart u het geld van hoge reparatiekosten. En om verrassingen tijdens uw vakantie te voorkomen is de beste tijd voor een aircocontrole in het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt.

Wilt u weten wat de huidige staat is van uw airco? Aircoservice Admiraal
Maak dan een afspraak bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. en wij
zorgen ervoor  dat uw airco gecontroleerd, onderhouden en    
eventueel gerepareerd wordt. Heeft u vragen? Bel of mail ons
en we helpen u graag verder. 

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Airco Servicebeurt
Airco vullen

Airco Combi Servicebeurt
Airco vullen & reinigen

Airco Fresh
Airco reinigen

€125,- incl. BTW*

€135,- incl. BTW*

€29,- incl. BTW*


* De prijzen zijn exclusief reparatie`s en onderdelen.
  De Airco Combi Service beurt is bij onderhoud of reparatie`s voordeliger, dan betaald u €125,- 

Terug naar boven


Schade Service
Op weg naar uw werk, op vakantie, tijdens het parkeren of vlak bij huis, een aanrijding komt altijd ongelegen. Naast het feit dat u of uw medepassagiers persoonlijk letsel op kunnen lopen, kan uw auto ook kleine of grote schade oplopen. Bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. nemen wij u in dat laatste geval zoveel mogelijk zorgen uit handen. Afhankelijk van waar u verzekerd bent wordt uw auto, indien nodig, opgehaald en vervangend vervoer geregeld. Vervolgens verzorgen wij professionele vakmensen die aan de slag gaan om uw auto weer in de originele staat terug te brengen. Intussen houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Op het moment dat u schade heeft is het belangrijk dat alles direct wordt geregeld. Onderstaand treft u een aantal belangrijke punten waarop u moet letten direct na een aanrijding.

1. Stel eerst vast of u, uw bijrijders of uw tegenpartij letsel hebben opgelopen. In dat geval is het natuurlijk belangrijk om getuigen 112 te laten bellen om een ambulance en politie ter plaatse te laten komen. De politie zal dan ter plekke een officieel politierapport maken.

Schade formulier Autobedrijf Admiraal

2. Als er geen persoonlijk letsel is, vul dan samen met de tegenpartij het Europese Schadeformulier in. Het is heel belangrijk dat beide partijen een handtekening onder het formulier zetten tenzij u het er niet mee eens bent. Maak indien mogelijk foto’s van de situatie en noteer namen en telefoonnummers van getuigen. Komt u er samen met de tegenpartij niet uit en zijn er twijfels over de schuldvraag, dan is het beter om de politie in te schakelen.

3. In geval dat de schade van dien aard is, dat de auto niet meer op eigen gelegenheid kan rijden, zal de aanwezige politie een bergingsbedrijf inschakelen. Meld aan dit bedrijf, dat de auto bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. afgeleverd kan worden. Indien u op eigen gelegenheid verder kunt rijden, lever dan de auto bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. af. Neemt u dan het schadeformulier, groene kaart en kentekenbewijs deel 1 en 2 of kentekencart mee. Wij regelen dan de rest.

Terug naar boven

Glas Service
Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. kan u ook van dienst zijn in het verzorgen van Glas Service. Wanneer u een ster in uw voorruit heeft kan dit vaak gerepareerd worden door middel van een harsinjectie. Hierbij wordt de ster eerst zo goed mogelijk schoongemaakt. Daarna wordt er vloeibare hars ingespoten, die uithardt onder een UV-lamp. Vervolgens wordt de oppervlakte schoon geschraapt met behulp van een vlak mesje en tot slot wordt de oppervlakte gepolijst. 

Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade. Een ster kan niet in alle gevallen gerepareerd worden. Hij mag bijvoorbeeld niet in het gezichtsveld van de bestuurder zitten en niet groter zijn dan 2 cm.
Ook is het niet altijd mogelijk om de ster onzichtbaar te repareren. Als u bijvoorbeeld te lang wacht met de reparatie, dringt er in de tussentijd vuil en vocht in de ster, wat lastig te verwijderen is. Het is daarom belangrijk om snel te reageren. Ook omdat een sterretje ieder moment verder kan scheuren. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan.
Indien uw ruit dusdanig beschadigd is dat hij niet meer gerepareerd kan worden zal de ruit door professionele specialisten worden vervangen. Wij hebben dan wel een aantal gegevens van de auto nodig om de juiste ruit te kunnen bestellen. Standaard hebben wij het merk, type, uitvoering en bouwjaar van uw auto nodig, maar soms is er nog aanvullende informatie nodig. Vergeet hierbij niet de groene kaart mee te brengen.