Schadeverzekering

Unieke schadeverzekering

In samenwerking met Carmeleon Verzekeringen bieden wij u een unieke dienstverlening, namelijk een uitstekende schadeverzekering. Speciaal voor u als klant van Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. biedt dat een aantal voordelen.

  • Wanneer u onverhoopt schade heeft opgedaan aan uw auto en u besteed de reparatie aan ons bedrijf uit dan betaalt u géén eigen risico, u krijgt gratis vervangend vervoer en u heeft totaal geen omkijken naar de afhandeling van de kosten.
  • Tevens profiteert u van de gunstige voorwaarden, een messcherpe premie en een uitstekende schadeservice van Carmeleon Verzekeringen.

Voor het afsluiten van de verzekering of voor vragen kunt u terecht bij één van onze medewerkers die te bereiken zijn op telefoonnummer 0187-641954 of via E-mail info@autobedrijf-admiraal.nl

Wie zijn Carmeleon verzekeringen

Carmeleon is een eigentijds verzekeringskantoor. Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ontzien we het milieu door zo veel als mogelijk digitaal te werken.

Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes, geen ingewikkelde papieren polissen. Zo doen we er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Snel een premie berekenen? Klik dan op het logo =>Admiraal Schade verzekering


HOME