Chiptuning

Chiptuning bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn.
Maak rijden nog geweldiger!

Meer power - meer souplesse - minder brandstof
Ervaar de voordelen van professionele chiptuning bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. We verbeteren het motormanagement van uw auto, bedrijfsauto of camper waardoor uw motor tot wel 35% aan vermogen (PK) en koppel (Nm) wint. Dat vertaalt zich in net die extra snelheid en kracht die nodig is bij een lastige inhaalmanoeuvre en ja, ook de beruchte stoplichtsprint wordt sneller afgelegd. Daarnaast zorgt een hogere koppel ervoor dat uw auto aanmerkelijk soepeler en comfortabeler rijdt en efficiënter met brandstof omgaat. Dit laatste levert, afhankelijk van uw rijstijl, op termijn een aardige besparing op. Als BMW-specialist zijn we gespecialiseerd in BMW chiptuning, maar voor tuning van andere automerken kunt u ook bij ons terecht.

Onze werkwijze - maatwerk
Via onze handige rekentool heeft u al met enkele klikken een gerichte indicatie van de vermogens- / koppelwinst van uw voertuig. Chiptuning bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. is echter altijd maatwerk. Vooraf checken we de technische status en prestaties van uw motor en maken dit via een rapport inzichtelijk. Aan de hand van deze data stellen we, in combinatie met uw wensen, de optimale chiptuning voor uw auto samen. Na de chiptuning ontvangt u een 2e rapport met de nieuwe motor prestaties van uw voertuig.

Het resultaat weten we al bij voorbaat: U rijdt met een extra grote glimlach. De kosten voor chiptuning zijn afhankelijk van het type auto en de (status van de) motor. U kunt al een chiptuning door ons laten uitvoeren vanaf € 475,- inclusief BTW.

Onze garanties - veilig en betrouwbaar
BMW-specialist Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. heeft de nodige kennis en ervaring om de chiptuning van uw BMW (of elk ander automerk) subliem uit te voeren. We weten alles van (turbo)motoren en voeren de chiptuning met eersteklas materiaal op verantwoorde wijze uit. Bij ons geen overbelaste motoren of haperende software systemen. We geven u daarom tenminste 2 jaar garantie op correctheid en betrouwbaarheid van de chiptuning en garanderen u veel rijplezier.

BMW chiptuning maakt rijden nog geweldiger!