APK - keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Tijdens de keuring beoordeelt een keurmeester je auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Na de eerste APK-keuring moeten elektrische of benzineauto´s om de 2 jaar gekeurd worden tot ze 8 jaar oud zijn. Daarna moeten ze elk jaar worden gekeurd. Diesels moeten na de eerste APK al elk jaar worden gekeurd. Een auto vanaf 30 jaar moet om de 2 jaar voor de APK en vanaf 50 jaar hoeft de APK niet meer. Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. stuurt de klant een maand van tevoren een APK-reminder zodat u de keuring niet vergeet en op tijd een afspraak kunt maken.


Service en onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud van uw voertuig is erg belangrijk. Niet alleen om de waarde van uw auto te behouden, maar ook om uw veiligheid te waarborgen. Welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft hangt af van de kilometerstand, hoeveel kilometers er per jaar gereden wordt en het type auto.

Grote beurt

Tijdens een grote onderhoudsbeurt worden ongeveer 80 verschillende onderdelen gecontroleerd. Zo kan slijtage op tijd worden gezien en defecten worden opgelost. Zo voorkomt u dat er meer schade wordt aangericht aan uw auto en dat het meer kosten met zich meebrengt. Na iedere 30.000

Kleine beurt

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt worden ongeveer 30 verschillende onderdelen gecontroleerd. Ook wordt bijvoorbeeld de olie ververst en de oliefilter vervangen. Na iedere 15.000 kilometer of ieder jaar wanneer u niet aan het aantal kilometers komt, tenzij in dat jaar een grote beurt wordt uitgevoerd.


Airco-service

Om de lucht in uw voertuig zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt airconditioning naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van koudemiddel dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de verdamper vervuild raken, wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airco op tijd te laten onderhouden. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.


Bandenservice

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Autobedrijf Admiraal & Zn. heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Wij staan altijd voor u klaar!

Per seizoen bestaan verschillende soorten banden. De ene kan beter tegen warmte en de ander is geschikter voor in de winter. Twee keer per jaar houden wij een bandenwisseldag. Wij nemen dan zelf contact met u op om een tijd af te spreken. De wissel is klaar terwijl u wacht. Voor de opslag van de bandensets die dat seizoen niet in gebruik zijn, ontzorgen wij u ook graag door de banden schoon en droog op te slaan.


Autoreiniging

Omdat met de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto vaak veel geld gemoeid is, wilt u graag zo lang mogelijk profijt hebben van uw voertuig. Dit heeft alles te maken met goed onderhoud. Niet alleen wat betreft het technische gedeelte, maar ook wat betreft de carrosserie. Regelmatig een zorgvuldige poetsbeurt is zeker geen overbodige luxe. Als u echt lang van een glanzende auto wilt kunnen genieten en graag goed voor de dag wilt komen, laat u de auto dan eens goed onder handen nemen door Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. Met vakkundig personeel, professionele apparatuur en kwalitatieve cleaning producten zorgt Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. ervoor dat u uw auto weer als nieuw terugkrijgt.


Storingsdiagnose

Wanneer er een melding in uw dashboard verschijnt, is het fijn om snel duidelijkheid te krijgen over de ernst van de storing. Bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. staan wij al jaren bekend als probleemoplossers. Waar andere er niet uitkomen vinden wij onze uitdagingen en oplossingen.

Met onze apparatuur, technische informatie en kennis kunnen wij doelgericht en snel een diagnose stellen, waardoor u onnodig hoge kosten en lange wachttijden voorkomt.


Inbouw accessoires

Wanneer u een accessoires achteraf wilt laten monteren of inbouwen, dan bent u bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. op het juiste adres. Wij beschikken over de juiste apparatuur, software en kennis om de meest uiteenlopende accessoires en opties voor uw voertuig in te bouwen, te adapteren en te coderen.


Schade- en glasservice

Op weg naar uw werk, op vakantie, tijdens het parkeren of vlak bij huis, een aanrijding komt altijd ongelegen. Naast het feit dat u of uw medepassagiers persoonlijk letsel op kunnen lopen, kan uw auto ook kleine of grote schade oplopen. Bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. nemen wij u in dat laatste geval zoveel mogelijk zorgen uit handen. Afhankelijk van waar u verzekerd bent, wordt uw auto, indien nodig, opgehaald en vervangend vervoer geregeld. Vervolgens verzorgen wij professionele vakmensen die aan de slag gaan om uw auto weer in de originele staat terug te brengen. Intussen houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. kan u ook van dienst zijn in het verzorgen van glasseservice. Wanneer u een ster in uw voorruit heeft kan dit vaak gerepareerd worden door middel van een harsinjectie zodat uw voorruit weer net zo sterk is als voor de schade.