Diensten

Autobedrijf S.B. Admiraal en Zn. biedt u een breed aanbod van diensten. Zo kunt u voor de volgende zaken bij ons terecht: Aanschaf van een nieuwe auto, onderhoud en APK, Aircoservice, Schade reparatie, Glasservice, Alarm systemen, Accessoires, Banden en Velgen, het proffessioneel reinigen van uw voertuig, Voertuig diagnose en storingen en alle overige zaken die met uw auto of bedrijfswagen te maken hebben. Hieronder kunt u verder uitgebreid lezen wat dit allemaal inhoud.

Schade Service

Op weg naar uw werk, op vakantie, tijdens het parkeren of vlak bij huis, een aanrijding komt altijd ongelegen. Naast het feit dat u of uw medepassagiers persoonlijk letsel op kunnen lopen, kan uw auto ook kleine of grote schade oplopen. Bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. nemen wij u in dat laatste geval zoveel mogelijk zorgen uit handen. Afhankelijk van waar u verzekerd bent wordt uw auto, indien nodig, opgehaald en vervangend vervoer geregeld. Vervolgens verzorgen wij professionele vakmensen die aan de slag gaan om uw auto weer in de originele staat terug te brengen. Intussen houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Op het moment dat u schade heeft is het belangrijk dat alles direct wordt geregeld. Onderstaand treft u een aantal belangrijke punten waarop u moet letten direct na een aanrijding.

  1. Stel eerst vast of u, uw bijrijders of uw tegenpartij letsel hebben opgelopen. In dat geval is het natuurlijk belangrijk om getuigen 112 te laten bellen om een ambulance en politie ter plaatse te laten komen. De politie zal dan ter plekke een officieel politierapport maken.
  2. Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE Als er geen persoonlijk letsel is, vul dan samen met de tegenpartij het Europese Schadeformulier in. Het is heel belangrijk dat beide partijen een handtekening onder het formulier zetten tenzij u het er niet mee eens bent. Maak indien mogelijk foto’s van de situatie en noteer namen en telefoonnummers van getuigen. Komt u er samen met de tegenpartij niet uit en zijn er twijfels over de schuldvraag, dan is het beter om de politie in te schakelen.
  3. In geval dat de schade van dien aard is, dat de auto niet meer op eigen gelegenheid kan rijden, zal de aanwezige politie een bergingsbedrijf inschakelen. Meld aan dit bedrijf, dat de auto bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. afgeleverd kan worden. Indien u op eigen gelegenheid verder kunt rijden, lever dan de auto bij Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. af. Neemt u dan het schadeformulier, groene kaart en kentekenbewijs deel 1 en 2 of kentekencart mee. Wij regelen dan de rest.

Glas service

Autobedrijf S.B. Admiraal & Zn. kan u ook van dienst zijn in het verzorgen van Glas Service. Wanneer u een ster in uw voorruit heeft kan dit vaak gerepareerd worden door middel van een harsinjectie. Hierbij wordt de ster eerst zo goed mogelijk schoongemaakt. Daarna wordt er vloeibare hars ingespoten, die uithardt onder een UV-lamp. Vervolgens wordt de oppervlakte schoon geschraapt met behulp van een vlak mesje en tot slot wordt de oppervlakte gepolijst.

Autobedrijf S.B. Admiraal En Zn. OUDE TONGE Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade. Een ster kan niet in alle gevallen gerepareerd worden. Hij mag bijvoorbeeld niet in het gezichtsveld van de bestuurder zitten en niet groter zijn dan 2 cm.

Ook is het niet altijd mogelijk om de ster onzichtbaar te repareren. Als u bijvoorbeeld te lang wacht met de reparatie, dringt er in de tussentijd vuil en vocht in de ster, wat lastig te verwijderen is. Het is daarom belangrijk om snel te reageren. Ook omdat een sterretje ieder moment verder kan scheuren. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan.
Indien uw ruit dusdanig beschadigd is dat hij niet meer gerepareerd kan worden zal de ruit door professionele specialisten worden vervangen. Wij hebben dan wel een aantal gegevens van de auto nodig om de juiste ruit te kunnen bestellen. Standaard hebben wij het merk, type, uitvoering en bouwjaar van uw auto nodig, maar soms is er nog aanvullende informatie nodig. Vergeet hierbij niet de groene kaart mee te brengen.